Jäsentiedote 3/2019

Julkaistu sähköpostitse 8.8.2019.

Kansan Sivistysrahaston apurahahaku elokuussa

Kansan Sivistysrahasto (KSR) tukee apurahoilla sivistystyötä, kulttuuria, yhteiskunnallista tutkimusta ja työväenkulttuuria. KSR:lla on yli 100 rahastoa. Myös journalistien ja muiden media-alalla työskentelevien ammattitaidon kehittämiseen sekä tutkimus- ja julkaisutoimintaan tarkoitettu Yleisen Lehtimiesliiton opintorahasto kuuluu Kansan Sivistysrahaston hoitamiin rahastoihin.

Muistutuksena, että KSR:n apurahat vuodelle 2020 ovat nyt sähköisesti haettavissa 1.–31.8.2019 Kansan Sivistysrahaston verkkosivujen kautta. Hakuohjeet ja linkki hakuun löytyvät osoitteesta www.sivistysrahasto.fi

Apurahahakemuksen voi kohdistaa haluamalleen rahastolle, esimerkiksi YLL:n opintorahasto löytyy Ammattiliittojen rahastot -otsikon alta, tai jättää rahaston valitsematta, jolloin apurahoista päättävät valitsevat aiheen mukaan hakemukselle parhaiten sopivan rahaston. Siinäkin tapauksessa on hyvä välittää sihteerille (Erkki Hirvonen, 050 550 6172, yll@welho.com) tieto, että apurahaa on haettu ja voimme erikseen katsoa sopisiko apurahahakemus YLL:n opintorahastolle, jos sille ei ns. yleisessä haussa myönnetä apurahaa.

Lokakuussa KOM-teatteriin

YLL on varannut 20 lippua KOM-teatterin Valehtelijan peruukki -esitykseen la 12.10. klo 15 näytökseen. Liput jäsenille KOMin pressihintaan 22 euroa ja muille normaalihintaan. Näytelmän ovat kirjoittaneet sen ohjaaja Heini Junkkaala ja näyttelijät Marja Packalen ja Pirkko Saisio. Lisätietoa näytelmästä ja lippujen hinnoista: https://www.kom-teatteri.fi/valehtelijanperuukki.html. Varaukset Juha Saariselle perjantaihin 6.9. mennessä, juha.u.saarinen@gmail.com tai puh. 050 3787 959.