Kuuntele Ylen podcast ja tilaa ”Sanomisen vaikeutta ja vapautta”!

Tietokirjailija, VTM Elias Krohn on Ylen podcastissa Kalle Haataisen vieraana kirjoittamastaan kirjasta Sanomisen vaikeutta ja vapautta. Yleisen Lehtimiesliiton kustantama kirja kertoo vasemmistolaisten toimittajien ja lehdistön värikkäistä vaiheista vuosina 1919–1956.

Kuuntele podcast-jakso Yle Areenasta tästä linkistä!

Voit myös tilata kirjan maksamalla 28 euroa (YLL:n jäsenille 25 euroa) Yleisen Lehtimiesliiton pankkitilille FI29 1443 3000 1040 56 viitteellä 2024. Ilmoita postiosoitteesi sähköpostitse osoitteeseen yll@welho.com. Hinta sisältää postimaksun.

Laadukkaan ja uutta tietoa antavan Elias Krohnin toimittaman 276-sivuisen historiakirjan monipuolisissa asiantuntija-artikkeleissa kerrotaan vasemmistolaisten toimittajien ja lehdistön vaiheista vuosina 1919–1956 – niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Keskeisessä osassa ovat myös Neuvostoliittoon siirtyneet toimittajat ja heidän usein synkät kohtalonsa Stalinin ajan vainoissa.

Kirjoittajat: Maija Aalto, Aleksi Ahtola, Ainur Elmgren, Paavo Eini, Jesse Hirvelä, Kalevi Kalemaa, Elias Krohn, Anna Laakkonen, Pirkko Leino-Kaukiainen, Timo Poropudas, Aimo Ruusunen, Jyrki Räikkä, Kari Sallamaa, Tapani Sillanpää, Jussi Sivenius ja Jaana Torninoja-Latola