Jäsentiedote 1/2017

70-vuotisjuhla 25. 2. Kirjalla

Yleisen Lehtimiesliiton syntymää seitsemän vuosikymmentä sitten muistellaan lauantaina 25. helmikuuta  Helsingissä Kirjan kerhosalissa, Kirjatyöntekijänkatu 10 B, vastaanotolla, joka alkaa kello 13.00.

Kaikki jäsenet ovat tervetulleita. Tarjoilun takia osallistumisesta pyydetään ilmoittamaan 17. helmikuuta mennessä sihteeri Markku Vainiolle sähköpostiosoitteeseen yll@welho.com tai puhelinnumeroon 0440 773 004.

Juhlaesitelmän pitää toimittaja Johanna Vehkoo aiheenaan ”Valheet, vaihtoehtoiset faktat ja journalismi”. Juhlassa julkistetaan päätoimittaja Elias Krohnin kirjoittama historiateos ”Aatteen paloa, tiedon janoa – Yleinen Lehtimiesliitto 1947 – 2017”.  Veteraanijäseniltä on pyydetty lyhyitä puheenvuoroja muistoista liiton toiminnan vaiheilta. Aikataulu selviää liitetiedostona olevan kutsukortin sivulta 2.

Vuositarrojen postitus alkanut

Jäsenkorttien vuositarra 2017 on postitettu niille vapaajäsenille, joilla on Yleisen Lehtimiesliiton jäsenkortti sekä kuluvan vuoden jäsenmaksun maksaneille jäsenille. Vuoden 2016 tarran voimassaoloaika päättyy helmikuun lopussa.

Uuden vuositarran saat postissa heti kun 37 euron jäsenmaksusi on tullut Yleisen Lehtimiesliiton tilille FI2914433000104056 Nordeaan. Maksussa kysyttävä viite on jäsenkorttisi numero.

YLL on ammattiliitto, jonka jäsenmaksun saa vähentää työtulojen verotuksessa. Kuittia maksusta ei enää vaadita veroilmoituksen liitteeksi. Jos haluat kaavakkeelle tehdyn jäsenmaksulaskun, pyydä sitä sihteeriltä.

Kevään matkoille jonotuspaikkoja

Kevään matkoille Tallinnaan ja Pietariin on enää jonotuspaikkoja, joilta pääsee mukaan jos joku peruu ilmoittautumisensa tai laiminlyö maksut. Oopperamatka Tallinnaan katsomaan Figaron häitä tehdään 16 – 17. maaliskuuta. Hinta jäsenille on 120 €. Graniittimiesmatka Pietariin tehdään 19. – 21. toukokuuta. Jäsenhinta on 250 €.

Syksyn kulttuurimatkan kohteeksi on päätetty historiallinen Gdanskin satamakaupunki Puolan pohjoisrannikolla. Aikataulusta ja hinnasta kerrotaan tarkemmin seuraavassa tiedotteessa.