Jäsentiedote 5/2014

LEHTIETUA KOROTETTIIN

Yleisen Lehtimiesliiton uusi hallitus päätti korottaa palkansaajalehtien tilauksista maksettavaa lehtietua. Kansan Uutisten vuositilauksia tuetaan nyt 30 eurolla. Kansan Tahdon, Satakunnan Työn ja Ny Tidin tilauksia tuetaan 20 eurolla.

Hallitus päätti 6.6.2014 pitämässään kokouksessa tehtävien jaosta. Liittokokouksen puheenjohtajaksi valitseman Juha Saarisen rinnalla varapuheenjohtajana jatkaa Eliisa Alatalo ja sihteerinä Markku Vainio. Taloudenhoitajan tehtävät siirrettiin sihteerille. Työvaliokuntaan valittiin lisäksi Jouko Joentausta ja Niko Peltokangas.

VIIPURIIN SYYSKUUSSA

Tämän vuoden kulttuurimatka suuntautuu Viipuriin perjantaina 26. syyskuuta. Ohjelmassa on käynti Alvar Aallon piirtämässä kaupunginkirjastossa, jonka remontti valmistui viime vuoden lopulla, vierailu Vyborg -lehdessä, kaupungin johdon tapaaminen sekä kiertoajelu ja piknik Monrepos´n puistossa. Matkanjohtajana toimii tohtori Aimo Ruusunen.

Matka tehdään Allegrolla, joka lähtee Helsingin Rautatieasemalta kello 6.12 ja on Viipurissa kello 9.40. Paluumatka alkaa kello 21.30 ja on Helsingissä kello 23.00. Jäsenille matka maksaa 100 € ja muille 160 €. Hintaan sisältyy junalippujen lisäksi kiertoajelu, lounas ja viisumi. Mukaan pääsee 20 henkeä ilmoittautumisjärjestyksessä. Sihteeri ottaa ilmoittautumisia vastaan numerossa 0440 773 004 ja osoitteessa yll@welho.fi.